Α.Σ.Τ.Ο. -Επικοινωνούμε : Οι Αντιεφησυχαστικοί Ονειροπόλοι της Πάτρας

Aikaterini Tempeli

.

.

Παίρνετε μιά ντουζίνα ονειροπόλους και τους βάζετε από βραδύς να μουσκέψουν σε παγωμένη μπύρα. Την άλλη μέρα τους ανακατεύετε με άλλη μία ντουζίνα αντιεφησυχαστικούς και τους ανακατεύετε καλά ώστε να επικοινωνήσουν καλά από όλες τις πλευρές. Τέλος, τους βάζετε σε σιγανή φωτιά, που όμως κάθε τόσο δυναμώνει. Απαραίτητα σας χρειάζετε και μία χορωδία για … συγκάλυψη και τέμπο στο βράσιμο. Επίσης χρειαζόμαστε και άτομα με μεγάλη φαντασία, μιας και συνταγή δεν υπάρχει, καθώς και μερικές ομάδες έτοιμες για βιωματικές εμπειρίες… Έτοιμος ο Α.Σ.Τ.Ο.-επικοινωνούμε“.

.

13502964_10208588883752896_1946268573313732804_o

.

Έτσι περιγράφουν οι ίδιοι στον ιστότοπό τους που θα βρείτε εδώ, τη γέννηση του Συλλόγου τους, που ξεκίνησε το 2000 και λειτουργεί ήδη δεκαέξι συναπτά έτη. Τους γνώρισα τον περασμένο Ιούνιο όταν με τον Γιώργο Τριανταφύλλου, στενό μου φίλο και σκηνοθέτη της ταινίας “Άγγιξέ με” και τους ηθοποιούς Βούλα Κώστα και Γιάννη Αποστολίδη, πήγαμε στην Πάτρα…

View original post 296 more words

Advertisements

2 thoughts on “Α.Σ.Τ.Ο. -Επικοινωνούμε : Οι Αντιεφησυχαστικοί Ονειροπόλοι της Πάτρας

  1. Είναι όμορφο που υπάρχουν τέτοιες παρέες και δημιουργούν από κοινού. Μακάρι να ‘χαμε και περισσότερες. Θερμά Ευχαριστώ! Καλό μας μήνα.

    1. Καλησπέρα ! Έτσι ακριβώς, αυτές οι “παρέες” είναι που μου δίνουν κάποια μικρή έστω ελπίδα για το μέλλον των παιδιών κι εγγονιών μας…Καλό Μήνα με υγεία κι αισιοδοξία πάντα !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s