Άστεγη αγάπη – Φανή Αθανασιάδου

Aikaterini Tempeli

.

astegi_agapi_cover_web_mockup.jpg 

Επειδή είχα τη χαρά και την τιμή να δημοσιευτούν ποιήματά της και σ’ αυτό το blog (μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ), θέλω να της ευχηθώ ολόψυχα καλοτάξιδο να ‘ναι το νέο της βιβλίο.

Λεπτομέρειες για το πως θα το προμηθευτείτε υπάρχουν σ’ αυτό τον σύνδεσμο και μία κριτική που προσωπικά ξεχώρισα μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Φανή μου, κάθε επιτυχία… Την αξίζεις.

.

.

*Η Φανή Αθανασιάδου, γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά για λόγους προσβασιμότητας μετακόμισε και κατοικεί στην Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης. Συμπεριλαμβάνεται στην ηλεκτρονική Ποιητική Ανθολογία ‘’Οι ποιητές της Θεσσαλονίκης τον 20ο αιώνα και έως σήμερα’’ της Βίκυς Παπαπροδρόμου. Είναι ιδρυτικό μέλος της λογοτεχνικής ομάδας Ιδεοκύματα με την οποία διοργανώνουν βραδιές Ποίησης.Tο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσίασε θεατροποιημένη Ποίηση της στη Μονή Λαζαριστών, αλλά και στο Βαφοπούλειο Πνευματικό κέντρο. Ποιήματα της έχουν βραβευτεί-διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς  Ποίησης, φιλοξενήθηκαν σε έγκριτα…

View original post 120 more words

Advertisements

One thought on “Άστεγη αγάπη – Φανή Αθανασιάδου

  1. Με τη Φανή γνωριστήκαμε την εποχή που άνθιζαν τα blogs και χαίρομαι που κρατάμε ακόμα επαφή. Την εκτιμώ πολύ και ξεχωρίζω τα ποιήματά της. Χαίρομαι που το κάνατε κι εσείς. Θερμά Ευχαριστώ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s