ΑΓΑΠΩ ΑΝΤΡΕΣ!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Πόσα ωραία άλλοθι!!!!Πόσο εύκολα τα κλισέ,κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια!<Δεν υπάρχουν άντρες πιά>!!!!…Τούς πάτησε το τρένο και ξεμπερδεύουμε!!!!Οχι κορίτσια μου,δεν πάει έτσι,μιλώντας για νορμάλ ανθρώπους!
Οριζόντια και αφοριστικά,επειδή έτυχε να πέσεις στην λούμπα,ανοήτως ή εσκεμμένα(συνήθως, η πλειοψηφία),επειδή τα καμπανάκια έφτασαν να γίνουν καμπάνες, ή επειδή ζητάς τον πρίγκιππα στα…Αραβικά Εμιράτα?!!!!

Αν ψάχνεις ανάμεσα σε νάρκισσους,γιατί γουστάρεις μόνο τους κοιλιακούς,αργά ή γρήγορα, θα φάς ήττα απο τον…καθερέφτη του…
Αν παραμυθιάζεσαι, ότι θα τον αλλάξεις,αργά ή γρήγορα, θα αγνοείς επιδεικτικά…το κέρατο(ναί,θα αλλάξει αν φτιάχνεις καλή χορτόπιτα)….
Αν επενδύσεις σε πλαστικά βυζιά και χείλια,αργά ή γρήγορα, θα αναζητήσει πιό πρόσφατο μοντέλο barbie(η πλαστική τρέχει με ταχύτητες φωτός)…
Αν ανήκεις σε αυτές που τρέφονται μονίμως απο την προσοχή και όλα τα φλάς πάνω τους,αργά ή γρήγορα, το μοιραίο και προκλητικό σου σταυροπόδι θα το έχει σιχαθεί….Αν τον κάνεις θεό και προστάτη σου,αργά ή γρήγορα ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΑΣΕΙΣ….ή το χειρότερο ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ νιαουρίζοντας!!!!!Αρα, στην καλύτερη, φερέφωνο,ξεπερασμένων τσιτάτων και στην χειρότερη, ανεπαρκής να επιλέξεις!!
Γιατί εμείς επιλέγουμε!Και το σωστό και το λάθος!!Και πρέπει να παίρνουμε τα ρίσκα και τις ευθύνες μας!Η τον κάνουμε σημαία,ή τον απορρίπτουμε!!!
Γιατί εκεί έξω,υπάρχουν μοναδικοί άντρες!!!Υπέροχοι,ακομπλεξάριστοι,σύντροφοι,συνοδοιπόροι,φίλοι κολλητοί,συμπαραστάτες,αξιολάτρευτοι πατεράδες,πιστοί σύντροφοι!!!
Πού δεν θέλουν να είσαι απλά ένα κομμάτι απο το πλευρό τους…σε θέλουν και σε ποθούν ολόκληρη!!Αυτοδύναμη,αυτάρκη,γκόμενα,αξιοπρεπή,ελεύθερη!!
Να γελάς ευτυχισμένη,να χορεύεις,να φλερτάρεις με την ζωή,να επιλέγεις,να απορρίπτεις,να τσαλακώνεσαι,να δημιουργείς,να λές <όχι>,να διεκδικείς!!!!!
Και πού όταν έρθουν μοιραία οι ρυτίδες,θα σου πιάνουν και πάλι….. τον πισινό,σε κάθε ευκαιρία!!Γιατί σε έχουν ήδη φανταστεί με άσπρα μαλλιά και χαλαρό δέρμα!!!Και καθόλου δεν τους χαλάει, αφού μαζί θα τα λέτε πάλι, δυό γεροντάκια, τζοβενάκια!!
Ουτοπία????Αν δεν μαθαίνουμε απο τα λάθη μας,αν ψάχνουμε στους ανώριμους,ανώνυμους κομπλεξικούς,μπορεί κορίτσια μου!!Είναι δύσκολο, αλλά γίνεται! Αυτοκριτική παίζει ή μπάααα???!!!ΥΓ :Το είχα γράψει το ’15,συνεχίζω στην ίδια ρότα! Ευτυχώς! 😉😆

Tini Papageli-Pantazi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: