Η τέταρτη ταινία του 9ου Διαδικτυακού Φεστιβάλ του ιταλικού κινηματογράφου στην Ελλάδα ελεύθερα διαθέσιμη ως τις 8/1/2023: La felicità è un sistema complesso | Η ευτυχία είναι περίπλοκο σύστημα

Καταπληκτική ταινία, όχι ταινία, αλήθεια της ζωής μάλλον, η αληθινή όψη της ευτυχίας και πόσο δύσκολα αποκτιέται και με τι είδους θυσίες και πόσο μεγάλη αυτογνωσία! Μου έχει μείνει ανεξίτηλη στη σκέψη μου και στη καρδιά μου, να τη δείτε όλοι. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο φιλοσοφικό μάθημα αυτή η ταινία.

AIKATERINI TEMPELI

‘Οπως σας έχω εξηγήσει ήδη εδώ, οι ταινίες διατίθενται ελεύθερα με ελληνικούς υπότιτλους και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι μια απλή εγγραφή στην πλατφόρμα, η οποία θα ισχύει καθ’ όλη την διάρκεια του κύκλου προβολών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δουλειά του Ενρίκο είναι περίεργη αλλά χρήσιμη ταυτόχρονα: προσεγγίζει ανεύθυνα και αποτυχημένα μεγαλοστελέχη που απειλούν να τινάξουν στον αέρα τις επιχειρήσεις τους για να τα πείσει να παραιτηθούν πριν την χρεωκοπία. Ένα πρωί ένα αυτοκίνητο πέφτει σε μια λίμνη και δυο παιδιά στην εφηβεία μένουν ορφανά από τους γονείς τους, επιχειρηματίες το επάγγελμα. Ο Ενρίκο προσλαμβάνεται προκειμένου να τους εμποδίσει να αναλάβουν την ηγεσία ενός επιχειρηματικού ομίλου εθνικής εμβέλειας.

La felicità è un sistema complesso | Η ευτυχία είναι περίπλοκο σύστημα – Gianni Zanasi, 2015

View original post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: